SOBE & REZERVACIJE

Pogledajte izbor naših soba i usluga

Standard sobe

Jednokrevetna soba u vili Mystique veličine je 16m2, poseduje veliki krevet.Modernog dizajna, kompletno opremljena sa LCD i kablovskom televizijom, sefom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. U cenu boravka uračunat je doručak, korišćenje spoljšnjeg bazena kada vremenski uslovi to dozovljavaju . U neposrednoj blizini vile nalaze se poznati restorani, barovi, spa i welness centar i veliki supermarket. Na samo par minuta hoda, u blizini je autobuska stanica javnog gradskog prevoza kojom se lako i brzo stiže do centra grada.

REZERVIŠI

Ekonomi sobe

Dvokrevetna soba u vili Mystique veličine je 16m2/20m2, poseduje veliki krevet ili dva odvojena kreveta.Modernog dizajna, kompletno opremljena sa LCD i kablovskom televizijom, sefom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. U cenu boravka uračunat je doručak, korišćenje spoljšnjeg bazena kada vremenski uslovi to dozovljavaju . U neposrednoj blizini vile nalaze se poznati restorani, barovi, spa i welness centar i veliki supermarket. Na samo par minuta hoda, u blizini je autobuska stanica javnog gradskog prevoza kojom se lako i brzo stiže do centra grada.

REZERVIŠI

Trokrevetne sobe

Dvokrevetna soba u vili Mystique veličine je 30m2, poseduje jedan veliki krevet i dva odvojena kreveta.Modernog dizajna, kompletno opremljena sa LCD i kablovskom televizijom, sefom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. U cenu boravka uračunat je doručak, korišćenje spoljšnjeg bazena kada vremenski uslovi to dozovljavaju . U neposrednoj blizini vile nalaze se poznati restorani, barovi, spa i welness centar i veliki supermarket. Na samo par minuta hoda, u blizini je autobuska stanica javnog gradskog prevoza kojom se lako i brzo stiže do centra grada.

REZERVIŠI

Porodične sobe

Četvorokrevetna soba u vili Mystique veličine je 30m2, poseduje jedan veliki krevet i dva odvojena kreveta.Modernog dizajna, kompletno opremljena sa LCD i kablovskom televizijom, sefom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. U cenu boravka uračunat je doručak, korišćenje spoljšnjeg bazena kada vremenski uslovi to dozovljavaju . U neposrednoj blizini vile nalaze se poznati restorani, barovi, spa i welness centar i veliki supermarket. Na samo par minuta hoda, u blizini je autobuska stanica javnog gradskog prevoza kojom se lako i brzo stiže do centra grada.

REZERVIŠI

Apartman sa đakuzijem

Apartman u vili Mystique veličine je 35m2, poseduje jedan veliki krevet i đakuzi. Modernog dizajna, kompletno opremljen sa LCD i kablovskom televizijom, sefom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. U cenu boravka uračunat je doručak, korišćenje spoljašnjeg bazena kada vremenski uslovi to dozovljavaju . U neposrednoj blizini vile nalaze se poznati restorani, barovi, spa i welness centar i veliki supermarket. Na samo par minuta hoda, u blizini je autobuska stanica javnog gradskog prevoza kojom se lako i brzo stiže do centra grada.

REZERVIŠI