O NAMA

O NAMA

Ukoliko tražite smeštaj u Beogradu udaljen od gradske buke i prometnih saobraćajnica Villa Mystique je idealan izbor za Vas. Villa Mystique se nalazi u jednom od najlepših i najekskluzivnijem delu Beograda, na Dedinju. Udaljena je 10 minuta od gradskog centra, 5 minuta od glavne magistrale i na samo 15 minuta od aerodroma.


Svaki pedalj Vile Mystique je pažljivo osmišljen, daleko od gradske gužve u mirnom i sigurnom okruženju idealnom za Vaše uživanje, odmor i opuštanje. Vila poseduje 12 soba i 1 apartman, modernog dizajna kompletno opremljenih sa kupatilom, LCD i kablovskom televizijom,klimom, mini barom i besplatnim brzim bežičnim internetom. Na raspolaganju vam je besplatan parking i bazen koji se nalazi u dvorištu Vile Mystique.

Villa Mystique nalazi se na samo par minuta hoda od poznatih restorana i kafica. Za sve dodatne informacije možete se raspitati na recepciji.

Villa Mystique poseduje otvoreni bazen sa malim otvorenim barom, idealno mesto za odmor tokom vrelih letnjih dana. Na samo nekoliko minuta hoda od Ville Mystique nalaze se poznati prestonički restorani i barovi, kao i veliki supermarket.