• Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 3

O NAMA

Ukoliko tražite smeštaj u Beogradu udaljen od gradske buke i prometnih saobraćajnica Hotel Villa Mystique je idealan izbor za Vas. Villa Mystique se nalazi u jednom od najlepših i najekskluzivnijem delu Beograda, na Dedinju. Udaljena je 10 minuta od gradskog centra, 5 minuta od glavne magistrale i na samo 15 minuta od aerodroma. Svaki pedalj Vile Mistik je pažljivo osmišljen, daleko od gradske gužve u mirnom i sigurnom okruženju idealnom za Vaše uživanje, odmor i opuštanje. Vila poseduje 12 soba i 1 apartman, modernog dizajna kompletno opremljenih sa kupatilom, LCD i kablovskom televizijom, sefom, klimom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. Na raspolaganju vam je besplatan parking i bazen koji se nalazi u dvorištu koji je u sklopu vile Mistik

Hotel Villa Mystique nalazi se na samo par minuta hoda od poznatih restorana i kafica a u njenoj blizini je i Spa centar. Za sve dodatne informacije možete se raspitati na recepciji.

DODATNE INFORMACIJE

Prijava u hotel je od: 14h

Odjava iz hotela je do: 12h

Vaši ljubimci su dobrodošli u našoj vili.

Recepcija Ville Mystique na raspolaganju Vam je 24h.

About Services
SPA CENTAR

U blizini Ville Mystique nalazi se SPA centar koji možete da koristite uz prethodnu rezervaciju i doplatu.

About Services
BAZEN

Villa Mystique poseduje otvoreni bazen sa malim otvorenim barom, idealno mesto za odmor tokom vrelih letnjih dana.

About Services
RESTORANI, BAROVI, SUPERMARKETI

Na samo nekoliko minuta hoda od Ville Mystique nalaze se poznati prestonički restorani i barovi, kao i veliki supermarket.